Attefallshus- гостевой дом
Parhus - двойной дом
Radhus - рядный дом
Attefallshus
Parhus
Radhus
Husmodeller
Villa
Bostadshus
Ekonomi
Våra Hus
Typ av entreprenad & Avtal
Tips&Råd
Viktigt att tänka på inför husköp
Карта проектов
Färdigställda projekt
Hitta säljkontor
Huvudkontor Stockholm

Optimea Hus expanderar inom EU

Optimea Hus AB bedriver i nuläget verksamhet på den svenska, norska och danska marknaden, och vår ambition är att utöka verksamheten ytterligare inom EU, då våra hus och ingenjörer är EU-certifierade.

För att kunna förverkliga denna vision söker vi nya kompetenta och ansvarstagande medarbetare som vill bli en del av vårt team genom att representera oss i andra EU-länder.

Fyll i formuläret nedan

Vi söker Dig som har bra energi, är social, driven och gillar utmaningar. Vårt företag grundades för 8 år sedan och har sedan dess etablerat flera viktiga samarbeten både i Sverige och Norden, vilket innebär att vi når ut till ett stort klientel.

Vårt utbud sträcker sig längre än de hus man kan hitta på vår hemsida, då vi gärna skräddarsyr våra projekt efter kundens önskemål. Om kunden har en egen ritning på sitt drömhus, är vi gärna företaget som bygger deras drömmar till liv.

Givetvis erbjuder vi även våra egna producerade hus till försäljning Vår vision, vårt mål och vår förhoppning är att expandera inom flera EU-länder och vi hoppas att du som läser detta är rätt person att representera oss utanför Sverige.

Lägg till
Tveka inte på att höra av dig om detta låter intressant för dig, eller om du har några idéer på hur vi kan utveckla vårt företag vidare. Vi ser fram emot att höra från dig.