Attefallshus- гостевой дом
Parhus - двойной дом
Radhus - рядный дом
Attefallshus
Parhus
Radhus
Husmodeller
Villa
Bostadshus
Ekonomi
Våra Hus
Typ av entreprenad & Avtal
Tips&Råd
Viktigt att tänka på inför husköp
Карта проектов
Färdigställda projekt
Hitta säljkontor
Huvudkontor Stockholm
Huslån
Ta kontakt med några banker för att diskutera era husplaner. Välj en bank som kan stå för bland annat lånegarantier. Kontakta oss gärna om din bank kommer att behöva ytterligare information.

Det är många saker som påverkar vad ditt nya hem kommer att kosta och vad månadskostnaden kommer att bli. Utöver den husmodell du väljer påverkas även priset av hur tomten ser ut, de tillval du gör, kommunala avgifter, bygglovspris m.m.

Boendekalkyl och lånelöfte

Kontantinsats

För att få låna av banken krävs en egen kontantinsats. Hur stor denna blir beror på dina förutsättningar. Ju högre den egna insatsen är, desto mindre lån behöver tas vilket också betyder mindre räntekostnader.

Ekonomi
/

Att bygga nytt hus är en stor investering och för många en av de största händelserna i livet. Vi vill såklart hjälpa dig att göra din husresa så bekväm och enkel som möjligt.

Få råd med hus

Bolånet delas upp i två delar, byggnadskreditiv och bolån. Byggnadskreditiv är en tillfällig finansieringslösning som du använder under tiden du bygger nytt hus i takt med att fakturorna kring bygget kommer in. Du betalar en fast engångskostnad och ränta för det belopp du har använt. Dessutom är byggnadskrediten fri från amortering under byggtiden. När huset är färdigbyggt och slutbesiktigat hjälper banken till att göra om byggnadskrediten till ett bolån.

Bolån i två delar