Attefallshus- гостевой дом
Parhus - двойной дом
Radhus - рядный дом
Attefallshus
Parhus
Radhus
Husmodeller
Villa
Bostadshus
Ekonomi
Våra Hus
Typ av entreprenad & Avtal
Tips&Råd
Viktigt att tänka på inför husköp
Карта проектов
Färdigställda projekt
Hitta säljkontor
Huvudkontor Stockholm

VILKEN SORTS HUS
DRÖMMER DU OM ATT BO I?

OPTIMEA HUS designar hus enligt såväl traditionell svensk arkitektur som modern skandinavisk design, och följer kontinuerligt utvecklingen inom småhusbranschen.
Som kund kan du välja mellan att låta bygga ditt nya trähus i «klassisk stil» eller «modern stil». Eller varför inte blanda stilarna på ett eget smart sätt?

Klassisk stil syftar till den traditionella svenska trähusarkitekturen. Det är en stil som kännetecknas av sina typiska utvändiga fasaddetaljer avseende husfärg och stil på fasadpaneler, form på fönster, val av ytterdörrar och traditionella takbeläggningsmaterial. Invändigt har husen ofta bröstpaneler på väggarna, träpaneler eller balkar i taken, antika golv- och taklister och klassiska tapeter.

Klassisk stil

Modern stil syftar till de senaste trenderna inom husbranschen. Det är en stil som ofta kännetecknas av generösa utrymmen, stora glaspartier, takterrasser med pergola, franska balkonger, samt mer moderna husfärger och material för fasadpaneler och takbeläggning.

Modern stil

Varmt välkommen att beställa en huskatalog för att i lugn och ro kunna bläddra igenom vårt spännande utbud av olika husmodeller. Låt dig inspireras av våra färdiga modeller eller hitta en modell som du önskar utgå från som grund, när du designar ditt eget drömhus. Beställ katalogen redan idag, så kommer den vara hos dig inom två till tre dagar.
Beställ huskatalog