Attefallshus- гостевой дом
Parhus - двойной дом
Radhus - рядный дом
Attefallshus
Parhus
Radhus
Husmodeller
Villa
Bostadshus
Ekonomi
Våra Hus
Typ av entreprenad & Avtal
Tips&Råd
Viktigt att tänka på inför husköp
Карта проектов
Färdigställda projekt
Hitta säljkontor
Huvudkontor Stockholm

Beställ huskatalog

Varmt välkommen att beställa en huskatalog för att i lugn och ro kunna bläddra igenom vårt spännande utbud av olika husmodeller. Låt dig inspireras av våra färdiga modeller eller hitta en modell som du önskar utgå från som grund, när du designar ditt eget drömhus. Beställ katalogen redan idag, så kommer den vara hos dig inom två till tre dagar.

Vägen till ditt drömhus börjar här och nu. Låt oss förverkliga det åt ER

Att bygga med oss ska alltid vara
en trygg och smidig upplevelse
där vi garanterar ett nöjt resultat

«OPTIMEA HUS» är en hustillverkare som startades 2014 av Ruslans Sosnovskis.

Det var dock redan 1984 som den då femårige Ruslans byggde sitt första hus, med lego. I vuxen ålder har Ruslans gått från att jobba som snickare till att ta ansvar som projektledare för stora byggföretag, vilket gett honom tillgång till ett brett nätverk inom bygg- och konstruktionsbranschen, både i Sverige och internationellt.

En liten pojkes små steg från att bygga legohus till trähus, har idag utvecklats till företaget Optimea Hus AB, och allt fler privatpersoner, stora företag och erkända arkitekter väljer nu att ta del av den trygghet och kvalitet som företaget erbjuder.

Under många år som totalentreprenör på den svenska marknaden har Ruslans Sosnovskis fokuserat på hållbarhet, dels inom byggbranschen men också avseende att skapa hållbara relationer länder emellan. Idag äger Optimea Hus en egen husfabrik på andra sidan Östersjön, i Ruslans hemland Lettland, där modulerna till Optimeas trähus tillverkas enligt svensk standard, svenska traditioner och krav.